Bio Officina (@bioofficina_tirana)

2 days ago

Shampo ka formulë me ekstrakte hithre. Stabilizon rënien e flokeve, forcon rrënjen dhe rrit volumin e tyre me 73%. Falë vitaminave dhe ekstrakteve që ajo përmban ndihmon gjithashtu në zgjatjen e flokëve. Formula e zbutësit të flokëve është krijuar me bazë kryesore vajra bimore, vitamina, ekstrakte hithri, mëndafsh, xhel aloe vera, keratinë, kolagjen dhe vajra esencial. Përdoret pas larjes, lyejmë majat e mbajmë për dy min dhe më pas e shplajmë me ujë të bollshëm. Maska e flokëve është e pasur me vajra bimorë, vitamina, ekstrakte hithrit, mëndafsh, xhel aloe vera, keratinë, kolagjen dhe vajra esencial. Ka veti forcuese të rrënjes së flokut dhe rindertimin e majave të holla. Hithrat janë të pasura me vitamina C, K dhe B-Kompleks. Gjithashtu janë të pasura me minerale si kalcium, magnez, hekur dhe silic të cilat ushqejnë flokët që nga rrënja deri në maja. #bioofficinatirana #bioofficina #bio #md #monu ̀r #fatmarrela #produktebimore #face #skincare #beauty #produktenatyrale #beautybioproducts #cosmetics #FreshHandmadeCosmetics #handmade #beauty #producedby @produktenatyrale_md_official 🌿video By @thjesht_natyrale 🥰☺️

0 comments